Gość paru86 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 witam, dziś rano wsiadając do samochodu zauważyłem urwane tylne ramie wycieraczki. Niestety musze kupić nowe bo już kiedyś je kleiłem i nic z tym nie da sie zrobić. Ciężko takie znaleźć na internecie. Pytanie moje czy ramie tylne z peugot 206 będzie pasowało do almerki N16 z 2003 roku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonzo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Łatwo kupic wystarczy poszukać np. na allllegrooo http://allegro.pl/nissan-almera-n16-1-8-16v-01-ramie-wycieraczki-tyl-i2600810861.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 O, widzę, że w wersjach przedliftowych ramię było zwyczajne, metalowe. Może to i lepiej. ALe czy takie będzie pasowało zamiast tego nieszczesnego plastiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.