truedomel Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Takie pytanie z kategorii może dziwnych może śmiesznych. Jako ,ze mój rozrusznik czasem odmawia posłuszeństwa i pewnie niedługo kleknie całkiem kupiłem drugi uzywany. I..... zdziwiłem się trochę jak go rozebrałem bo są w nim 3 szczotki , dziwne trochę, zazwyczaj to 4 są, innego jeszcze w zyciu nie widziałem, ten na 3 szczotkach nawet kreci jak podepne pod akumulator. W dodatku nie ma na nim zadnych oznaczeń ,są juz wytarte. Czy były takie rozruszniki z trzema szczotkami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Rozruszniki DELCO mają po 3 szczotki Są one stosowane w Oplach. Czemu jest ich tam 3 tylko to nie wiem. Wszystkie mi znane schematy maja po 2 lub 4 a nawet 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truedomel Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ten mój to rozrusznik Valeo, nie wiem jaki symbol. Załozyłem go wczoraj i śmiga ,ale przyznam ze się zdziwiłem jak 3 szczotki zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.