Gość piotrek1980_1 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam... Mam dziwne wrażenie jak by przesówał mi się leciuteńko na bok tył gdy skręcam autem. Powiedzmy, że ... ruszam ze skrzyżowania, skręcam w prawo, i mając np. 20-25km/h czuję jak by tył lekko przesówał się w lewo. Słychać też lekki stuk-puk. Karoseria auta była już robiona. Belka na przedzie i zawieszenia wahaczy spawane, więc... nie latają. Auto mam od 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniobermuda Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A nie czujesz efektu uciekania tego tyłu na dziurach? Bo jeżeli tak, to może być lewy tylny amor. Sprawdź też kielichy amortyzatorów z tyłu, ja w swoim sunym jak wpadłem w dziurę w zimie to prawy amortyzator wpadł mi do środka Zrobiłem i dalej jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek1980_1 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Faktycznie. Zjedzony lewy kielich. Prawy już był robiony. W przyszłym tyg. jadę to pospawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniobermuda Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Trafiłem, to poproszę o punkcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.