Tehanu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam, Mam problem z dobraniem sprzegla do mojej zetki. Moja wersja to US z 2006. (chyba 2006.07 tak wyskakuje z VIN). Sprzeglo sie slizga i konieczna jest wymiana tarczy. W tej chwili nie mam za bardzo mozliwosci ponoszenia kosztu ok 2500 w ASO za sama czesc, a nijak nie moge znalezc czegos tanszego. W tym 2006 byla jakas zmiana tego sprzegla i te do wczesniejszych wersji nie pasuja. Czy ktorys z kolegow moglby jakos pomoc gdzie szukac tego sprzegla albo namiar na jakas firme? Dzieki z gory i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILLINX Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Proszę bardzo: http://www.exedy24.p...-NK05H875/12583 Jak się dobrze potargujesz to jeszcze zejdziesz z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 jeżeli docisk jest dobry to ja bym dał okuć tarcze w nowe okladziny koszty minimalny ok 200zł można sobie dać nawet zrobić tarcze spiekowąale akurat do normalnej jazdy tego niepolecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.