jasiu_b Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam. Przegladajac YouTube natknalem sie na taki filmik; mam zamiar zalozyc cos takiego, ale mam juz podswietlenie tylnego logo moj jest niebieski i nie jest podswietlony napis NISSAN. Waszym zdaniem czy to juz bedzie za duzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Waszym zdaniem czy to juz bedzie za duzo? To kwestia gustu a o gustach podobno sie nie dyskutuje ale .... Na pewno nie zaintalował bym sobie tego. Wieś tańczy i śpiewa. Przepraszam ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu_b Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To kwestia gustu a o gustach podobno sie nie dyskutuje ale .... Na pewno nie zaintalował bym sobie tego. Wieś tańczy i śpiewa. Przepraszam ale to tylko moje zdanie. OK. Wlasnie mi o to chodzi nie jestem az tak bardzo na to "napalony". Nie chce tez, aby przez moje "dodatki" do auta inni uzytkownicy drog mysleli ze posiadacze QQ to wiesniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 OK. Wlasnie mi o to chodzi nie jestem az tak bardzo na to "napalony". Nie chce tez, aby przez moje "dodatki" do auta inni uzytkownicy drog mysleli ze posiadacze QQ to wiesniaki. Dlaczego uogólniasz? Nie posiadacze, tylko posiadacz tego konkretnego egzemplarza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu_b Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dlaczego uogólniasz? Nie posiadacze, tylko posiadacz tego konkretnego egzemplarza ) Fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Fakt To jest dodatkowe światło i Pan Policjant przy spotkaniu każe to odłączyć, albo zabierze dowód rejestracyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dowód zabierze i .... wyśmieje z kolegą z radiowozu Kiepskie to, ale pewnie ktoś to kupi. Moim zdaniem wieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.