Dolce Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam. Potrzebuję kupić koło zamachowe o Nissana Primery WP 11 z 1998 roku z silnikiem GA16DE. Oznaczenia na kole : 1231190J00 262H(tu jakiś dziwny znak)-4 Będę wdzięczny za informacje gdzie można taką cześć używaną zakupić, a może ktos ma do sprzedania ? Zależy mi na dobrym stanie części, zresztą to pewnie oczywiste. Podaję swój nr telefonu : 508 954 034. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin211986 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 dopisuje sie jako chętny do kupna koła zamachówego, przy wymianie sprzegla wyszło ze jest uszkodzone koło, a już chciałem kupować rozpusznik bo ciężko kręcił, zapomniałem, P11 GA16DE 98 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jakbyś chciał dalej to koło zamachowe, to daj znać. MAm oryginalne z ASO nissana z przebiegiem 100 km z mojego auta, które poszło na żyletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.