Lesiu QQ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A tak przy okazji tematu ASO zapytam się Was czy spotkał się ktoś z możlowością bycia przy aucie w momencie wizyt (przeglądów) w ASO. Chciałbym być przy przeglądzie swojego QQ i nie wiem czy któreś z ASO wyraża na to zgodę. Moim zdaniem skoro nie mają nic do ukrycia to powinni wyrazić zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Zapominasz o przepisach BHP ,ale ja ostatnio byłem. Fajny cennik ma autoABC, Wymiana "x" -100zł. wymiana "x" gdy klient chce patrzyć-150 zł Wymiana gdy klient wie lepiej 200zl Edytowane 2 Grudnia 2013 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ginko75 Możesz tu ponarzekać ... ale kląć proponuję Ci "pod nosem" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 W japan motors w Krakowie przy Jasnogórskiej z poczekalni są okna na serwis Wszystko widać z góry co robią przy samochodzie. Jak to w aso tanio nie jest, ale jestem bardzo zadowolony ze zrobionej przez nich roboty. Miła obsługa, która interesuje się klientem. A tak przy okazji tematu ASO zapytam się Was czy spotkał się ktoś z możlowością bycia przy aucie w momencie wizyt (przeglądów) w ASO. Chciałbym być przy przeglądzie swojego QQ i nie wiem czy któreś z ASO wyraża na to zgodę. Moim zdaniem skoro nie mają nic do ukrycia to powinni wyrazić zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A kto lubi,jak sie im patrzy na ręce przy robocie.A kto będzie opowiadał, jak klientowi zdarzy sie wypadek na hali warsztatowej?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A kto lubi,jak sie im patrzy na ręce przy robocie.A kto będzie opowiadał, jak klientowi zdarzy sie wypadek na hali warsztatowej?. Witam Uważam że z tą szybą w Krakowie to jest fajna sprawa. Ponadto gdybyśmy byli pewni pracy wykonanej w polskim aso to by mnie to nie interesowało co robią z moim samochodem. Ale znając jakość polskich usług to ma się nijaką pewność czy to co mieli zrobić zrobili czy tylko umyli samochód i skasowali za pieczątkę w książce serwisowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Takie okno jest też w naszym serwisie Yama ale podgląd jest tylko taki ,że ktoś coś w określonym m-cu robi i ,że ewentualnie już skończył. Ale dokładnie solidność usług trzeba i tak sprawdzić . Edytowane 3 Grudnia 2013 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tak to wygląda w Krakowie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo28 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tak to wygląda w Krakowie : Podobnie wygląda to w Zabrzu w serwisie Dąbrowscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi