Gość wymiataka Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Posiadam automatyczną skrzynie i nie wiem po co są dwa przyciski,jeden mały pod tym dużym co się naciska jak się zmienia bieg i jeden na samym dole czerwony Primera P12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 myślę że może OVER DRIVE ? coś sie świeci jak naciśniesz O/D OFF ? np coś takiego ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wymiataka Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 właśnie O/D jest i nie wiem do czego on służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jest to sprzęgnięcie skrzyni z obrotami zobacz w czasie jazdy na wyższych obrotach jak sie zachowuje ,,,po prostu bardziej sterujesz pracą a nie zmienia sobie jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 to działa jak w starszych automatach linka "kick-down" ??akurat mój brat sie nad tym zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.