FreeoN Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam, jak w P12 2004 ustawić chwilowe spalanie na wyświetlaczu cyfrowe bo aktualnie mam taki pasek od 0 -15l. Podobno można ustawić jakiś "listek, pytanie tylko jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a jesteś zatankowany czy świeci się rezerwa bo wtedy nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 rezerwa nie świeci, wskazówka jest na środku czerwonego pola. Ok, czyli dotankować i co potem, jak to uruchomić? Czy to możliwe, że po dotankowaniu 10litrów pokazuje mi 30km zasięgu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ten wskaźnik chwilowy co lata góra dół jest nie programowalny, chyba że nie wiem. Dystans jest zależny od ilości paliwa i rodzaju sposobu pokonywania ostatnio drogi. Tzw srednia wypadkowych dla komputera odcztyów z czujników prędkości i ilosci paliwa na wtryskach itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ok wszystko fajnie, ale na Youtube widziałem zamiast tego wskaźnika taki listek w formie wskaźnika spalania, można to jakoś włączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin323 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 daj linka do tego filmiku z YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 proszę: P12 z 2001 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jakbyś się przyjrzał napisom na dole ekranu to są chińskie , u nich wszystko możliwe, nie wiem jak to zrobili, normalnie nie ma takiej możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Aha, szkoda Może wystarczy język przestawić hehe Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.