vincenzo92 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Panie i panowie krótko i na temat almera 1.5 n16 benzyna mam okopconą rurę wydechową z tego co wiem to świadczy to o bogatej mieszance co sprawdzić po kolei aby znaleźć usterkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ile oleju ubywa na 1000km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 silnik mam po remoncie więc raczej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 silnik mam po remoncie więc raczej nic więc może rura okopciła się przed remontem? ps to, że był remont nie znaczy, że spalanie oleju na pewno ustąpiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo92 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 nie napewno nie okopciła się przed remontem i nie oleju nie spala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarząbek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jedź na stację diagnostyczną i zrób badanie analizatorem spalin to się dowiesz czy rzeczywiście masz zbyt bogatą mieszankę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.