Gość kolobambolo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Siema . chcialbym to zrobic samodzielnie . mam juz zakuopiony komplet uszczelek . 1. Czy trzeba pamietac o kolejnosci odkrecania srub ? 2. uszczelke wystarczy wymienic czy trzeba przejechac ja jakims mazidlem silikonem itd ? 3. Moze ktos posiada jakas serwisówke z opisem tej wymiany ? Dzieki za pomoc . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jak masz SR20 to warto posmarować półksiężyce silikonem żeby za chwile znowu się nie pocił Poszukaj w manualu jest kolejność dokręcania śrub dekla zaworów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolobambolo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 widzisz on sie nie poci tylko w gniazdach swiec stoi mi olej a wrecz wytryska go na zewnatrz :/ Przez to mam problem z odpalaniem ... kurde gdzie jest ten manual bo nie moge znalesc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 http://forum.nissank...era-instrukcje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolobambolo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 wielkie dzieki dobry człowieku a moze dasz linka do calej tej ksiazeczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 podaj mail może być na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolobambolo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 kolobambolo@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Proponuje poskręcać na silikon(przed skręceniem posmarować silikonem i poczekać ok 20 min) i poczekać 24h zanim odpalisz silnik, ile ja się nawymieniałem tych uszczelek i zawsze ciekło po 1 mies , dopiero kiedy tak zrobiłem jest spokój już chyba 4 - mies nic nie cieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin211986 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 też chętnie bym skorzystal z linku do tej książeczki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.