kubaw Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam. Mam do Was nie typowe pytanie. Z pewnością, wielu Was pomyślało, że jakiś idiota chce przełożyć silnik CD20T do VW Golfa III i nim jeździć... ale otóż nie Proszę mi powiedź, czy silnik wejdzie mi do Golfa III do bagażnika, tak bym mógł go przewieźć? Nie mam za bardzo możliwości załatwienia większego auta a nie chce jechać na darmo. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 prędzej powinieneś pytać na forum golfa choć myślę że spokojnie choć z wsadzeniem może być problem ,, ja przewożiłem SR20 w fiacie tempra kombi bez najmniejszych problemów choć tam sie burta opuszcza i wchodzi na prosto ,,,aaa silnik masz goły czy z kolektorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Po złożeniu kanapy powinien wejść jeśli to sam słupek Ja swój woziłem w kastrze plastikowej w N16 tak że do Vw też powinien wejść na kanapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.