Gość Bladzieńki Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam.Mam na imię Piotrek i mieszkam w Polkowicach na Dolnym Śląsku. Czytam to forum od dłuższego czasu ale to mój pierwszy wpis. Mam problem ponieważ w moim Terrano 2.7 td z 1995 roku nie mam światła przeciwmgielnego z tyłu. Na włączniku nie mam napięcia a wszystkie bezpieczniki są dobre. Czy ktoś może mi powiedzieć od czego są poszczególne przekaźniki pod maską auta i koło listwy z bezpiecznikami? Mile widziane fotki. Czy może napięcie na włącznik przeciwmgielnego podawane jest z przełącznika świateł mijania przy kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak na szybko: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85534-uwaga-serwisowki-sa-tu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 mam wrażenie że p-mgłowe nie idzie przez przekaźnik .. a to wy macie włączniki przeciwmgłowych przy kierownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bladzieńki Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 włącznik do przeciwmgłowych jest pod zegarami na pulpicie tylko myślałem że napięcie idzie z przełącznika świateł mijania przy kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.