FreeoN Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, Chciałbym zamontować CB w Primerze P12 2004 rok. Radyjko miało by być w tej kieszeni przy drążku zmiany biegów i mam pytanko, jak najlepiej poprowadzić przewód do anteny? (antena montowana na stałe do klapy bagażnika). Jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tak, myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 zmieści Ci się tam? a dźwięk - głosy kierowców nie będą przytłumione ? ja mam kieszeń DVD więc cb jak mam to wożę luzem na dźwigni od ręcznego, wg mnie super miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tak zmieści się, ja niestety takiej kieszeni nie posiadam, Myśle, że głosy nie będą przytłumione, sprawdzę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja mam zamontowane na rzepy samoprzylepne na kolumnie srodkowej pod schowkiem od strony pasażera - trzyma się i jest OK. Antena na stałe przy klapie, kabel puszczony pod siedzeniami z tyłu przez środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Już sobie poradziłem, dzięki. Temat OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeus_blue Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jeśli już został otwarty, to można by tu powrzucać fotki kto gdzie umieścił CB radio. Sam się zastanawiam nad kupnem CB radia, ale nie bardzo mam pomysł gdzie go zamontować że by to w miarę wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ale czy to nie powielanie tematu bo juz taki funkcjonuje w dziale CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.