Cyklop Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć, Mam problem z moją P10-tką. Ostatnio zaczął dziwnie szarpać, czasami dusić się, a czasami wskazówka prędkościomierza skacze do 2,500 i nie dalej jak szalona. Czy ktoś mógłby pożyczyć mi, nie wiem na chwilę ze swojego sprawny przepływomierz, co bym mógł sprawdzić czy to jest tego przyczyna? Ewentualnie może macie jakiś pomysł co to może być innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mogę pomóc, podłączając się consultem, po wartościach napięcia na przepływce powinno być wiadomo czy to ona jest winowajcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Czytałem na forum, że uszkodzona przepływka może nawet dobre wyniki pokazywać, a po wymianie samochód wraca do życia. Nie wiem ile w tym prawdy, bo aż dziw bierze. Jeżeli już tym counsultem można sprawdzić to i owo, to chętnie. Powiedz kiedy Ci pasuje to kupuje piwko i podjeżdżam, byłoby git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Odezwę się na priv dziś wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzięki za odzew. Ja mimo wszystko poszukuję dalej, może nawet jakiegoś na wymianę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.