filtron1 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 siemka wlasnie jestem po wymianie amorow z przodu i mam doła chcialem sobie polepszyc a pogorszylem zawieszenie strasznie lupie i stuka na wybojach a wymienilem tez sprezyny bo byla peknieta wymienilem tez lacznik i dzisiaj mechanik zauwazyl duze luzy w tulejach tylnych wachacza dolnego to moze byc przyczyna stukow i lupania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tak , może być a górny wahacz sprawdzał też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 powiem ze niespecjalnie sprawdzalem wiem tylko ze z jednego wypadla tuleja i zeby dopasowac srobe musialem doginac wachacz lomikiem drogi mozna bylo gora dul reka ustawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.