Gość mateusz3003 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam, mam w posiadaniu Nissana Sunny 2.0 GTI n14, lecz miałem małą kolizję i potrzebuję chłodnicę do tego modelu razem z wentylatorami, proszę o pomoc! Najważniejsza jest cena (max 150-200zł) czy pasują chłodnice od almery czy primery? proszę o linki do aukcji z pasującymi chłodnicami. Wymiary to 650mmx 400mm (dwa wentylatory). Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_21 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witaj. A ciezko samemu poszukac ? Moze jeszcze kupic i CI wyslac ? Allegro, Tablica, Anonse i gumtree - na tych stronach znajdziesz cos dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz3003 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tylko problem w tym, że nie wiem jaka pasuje, bo typowych do n14 nie ma... pasuje od jakiś innych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dwa wiatraki sa przy klimie jak ja masz to spoko jak nie to zbytek typowych od groma 189 nowa stoi na allegro do gti 648x324x26 nie kup od 1.4 czy 1.6 bo będzie za chuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.