Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

nissan 370z

Gość sinhga34

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry jestem tu nowy wypada sie przedstawić:)

Mam na imię Piotrek mam 34 lata mieszkam w Cieszynie

Man taki problem

Mam dosc normalnych aut to znaczy teraz pierwszy raz w życiu mam diesla i to niemieckiego wiem wstyd :D

Poprzednie moje auta były tylko Japońskie i to nudne auto mnie dobija :(

Co do wspomnianego problemu a raczej dylematu, czytałem w necie ze nissan 370z ma problemy ze skrzyniami biegów czy ktoś moze mi to potwierdzić.

Doczytałem sie ze sa straszne drgania drążka skrzyni biegów czy to jakas usterka usuwalna czy tak poprostu to auto juz ma.

Jezdzilem 350z i tam czegos takiego nie widzialem ale po oglądnięciu 6 sztuk a niestety wszystkie byly w tragicznym stanie zrezygnowalem w poszukiwania, teraz kiedy 370z mozna kupic za rozsądne pieniadze sprzedam to ochydne Audi i wreście mam zamiar cos kupic z dusza.

Co do dylematu jest dokladnie taki jesli manual naprawde tak nawala to bede zmuszony kupic automat co mnie zbytnio nie cieszy.

Jesli sa jeszcze jakies inne usterki czesto spotykane w zetce prosze mnie tez uswiadomic

DZIEKUJE

może chodzić o łożysko bo mi 350z tak lekko drga(przy pewnych obrotach na biegu bez gazu) jakby po bruku się jechało ja na razie czekam i jak się zpierdo...li to wyjmę skrzynię i zobaczę

Dziekuje bo na necie ten objaw wręcz demonizowali że w USA skrzynie przez to wymieniaja :) to jestem spokojniejszy bo przejechac sie 370z nie mam od kogo żeby samemu to sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...