Gość MaserTi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Witam, jakiś czas temu zakupiłem Nissana Primere P11 SRI. To już moja kolejna Primera (wcześniej P10 2.0 115 hp) Troszkę szczegółów o samochodzie: Rok produkcji 1997 Przebieg 159 tys km Wersja SRI z zderzakami i progami od wersji GT. Silnik SR20DE czyli 131/130 hp. Przed Primerą był saab 900 Ng 2.0 turbo pomodzone przez Coobcia na 290 koni i 450 momentu. Saabika przejął mój brat a ja chwilowo potrzebuję normalnego i mniej awaryjnego samochodu... Edytowane 29 Września 2012 przez MaserTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Piekny. Skąd go wychaczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Piekny. Skąd go wychaczyłeś? Kolega Kolegi, Kierownik Lakierni ASO Nissana w Szczecinie. Na zimę felgi idą prostowania i renowacji. Rewelacji nie ma ale jako tako pasują do furki. Dziękuje za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ciekawie wygląda z tymi progami i listwami drzwi z P11.144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Ciekawie wygląda z tymi progami i listwami drzwi z P11.144 Moim zdaniem ciekawiej ale to kwestia gustu... Rodzynek taki Edytowane 29 Września 2012 przez MaserTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robi... Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ładny egzemplarz ale alu zapodał bym większe...powodzenia w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dokładnie, zgadzam się z Robim Ale primerka super Jeździ u nas taka bardzo podobna Fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dokładnie, zgadzam się z Robim Ale primerka super Jeździ u nas taka bardzo podobna Fajna:) Zrób kiedyś zdjęcie, porównamy. Jeśli chodzi o większe felgi to niestety pozostaną te. Szczecin nie ma idealnych dróg i 16 są moim zdaniem maksymalnym rozmiarem na te warunki. Oczywiście również z chęcią bym założył większe ale niestety, niech jakiś komfort pozostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a wiesz co... ten gościu jest na forum u nas crash sri ma nick gdzieś wklejał zdjęcie primerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witajcie, dzisiaj "stuningowałem" Nissana i zamontowałem ładniejszą wg mnie końcówkę wydechu przy okazji zmiany dziurawego tłumika końcowego. Założyłem seryjny i zmieniłem tylko końcówkę aby było jak najciszej. [ Kolejnym krokiem w styczniu jest Kolejnym krokiem w styczniu jest regeneracja felg czym rowniez sie pochwale;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi