Gość wymiataka Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam pytanie odnośnie dwóch przycisków pierwszy jest Tryb A / B tryb A liczy kilometry inaczej jak tryb B i nie wiem który to normalnie liczy a drugi jest obok i jest narysowana jakby żarówka i nie wiem od czego ten przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To drugie to czasami nie jest pokrętło do ściemniania / rozjaśniania podświetlania zegarów? W Almerze też mam przebieg A oraz B, oba liczą jednakowo. Przykładowo A możesz sobie kasować między tankowaniami i widzisz, ile przejeżdżasz na jednym tankowaniu, natomiast B możesz sobie kasować jak chcesz sprawdzić dystans do jakiegoś miejsca lub kasować co miesiąc, żeby zobaczyć, ile miesięcznie robisz km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.