Gość BoRexx Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam !! Mam wielki problem , iż moja primerka dziś po pracy zamarły przy kręceniu starterem:( Słabo kręcił kręcił ( mam roczny aku b.mocny! ) i ucichło wszystko!! Nie wiem co to jest a boje się oddać mechanikowi bez jakiejkolwiek wiedzy bo zedrze ze mnie... a finansowo bardzo krucho. Pytanie takie mam , bo pukałem w rozrusznik i nic to samo. Cos mogło ew. jeszcze zajść ,że kręcić nie chce? Pozdrawiam Krzysiek aka BoRexx Proszę o jakieś konkrety bo jestem w d*p** auto jest mi potrzebne do codziennego dojazdu do pracy 27km w jedną stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W pierwszej kolejności sprawdź połączenie masy pomiędzy akumulatorem a silnikiem. Rozkręć i wyczyść. Jeżeli dochodzi sterowanie ze stacyjki do rozrusznika, i dalej nie kręci, to rozrusznik do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Trzeba sprawdzić wszystko na początek naładować akumulator i sprawdzić ładowanie . Z tego co napisałeś to ciężko pomóc za mało szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No , mało szczegółów bo co innego pisać jeśli tak było. Mechanik u mnie był , rozrusznik padł , jutro rozkręci go looknie jak on wygląda i dam wam znać Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ja miałem problem z zegarami, wyjąłem je żeby naprawić w domu i w tym czasie wypadła mi krótka jazda po mieście. Co się okazało? Jeśli zegary są wypięte, nie ma ładowania :-P taka ciekawostka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoRexx Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No już wiem o co chodziło Rozrusznik zatarł się był na wykończeniu ! Wymieniony na 99r bardzo ładny i pięknie kręcący 250zł z gwarancją 3 miech i wiem czemu mi tak długo odpalał , jak świece na krótki zrobiliśmy to odrazu po staniu 2 dni na pyknięcie! Więc wiadomo , będziemy szukać po kabelkach , przekaźnik czy cuś ale w poniedziałek bo mój magik musiał wyjechać do kobity , więc rozumiem Także jeździ odpala super POzdro dam znac co i jak w poniedziałek znajdziemy przyczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.