Gość zilion89 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 witam forumowiczów. Mam pytanie, po jakim przebiegu wymienia się rozrząd w naszym primerach?? (2.0TD) przy zakupie auta (oryginalny przebieg od znajomego z Belgii 154tys km) rozrząd był wymieniony przy 142tys km i był zrobiony tzw duży przegląd (u nich takie coś wystęuje) auto było serwisowane na bieżąco. Obecnie mam 200tys km, i zastanawiam sie kiedy to zrobić, niektórzy mowią że po 60tys, inni że nawet 90tys. proszę o odpowiedzi osoby które przerobiły temat:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 skoro masz prawie 60tys od wymiany rozrządu to ja proponuję wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zilion89 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 wymieniłem:) warto było, jakoś ładniej zaczął chodzić;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.