Gość Sagit Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witam Czy wie ktoś może czy jest gdzieś dostępny rysunek techniczny od progów w n15? Mam możliwość zrobienia sobie progów w pewnej firmie zajmującej się obróbkami z metalu, blachy itd., tylko potrzebuje dokładnych wymiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ml0dy Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Raczej nikłe szanse że coś takiego znajdziesz, podejrzewam że taniej ci wyjdzie kupić gotowe reperaturki niż zrobić od podstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sagit Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Coś mi się wydaje że to jest jednym z wyjść, ale pokombinuje jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja tez właśnie zakupuję reperaturki , wyszło mi po 80 zł za sztukę, takie jak te (ale gdzie indziej kupowane): http://allegro.pl/prog-nissan-almera-n15-96-99-nowe-progi-jakosc-i2619442051.html Chyba nie opłaca się robić samemu, bo nie wydaje mi się, żebyś tak je wykonał tak te robione masowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.