Gość scuby Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 mam problem od radia odchodzi okablowania do tylnych głośników lecz nie moge znaleść tych kabli w bagazniku morze ktoś wie jak one są prowadzone czy wogule fabrycznie sa one prowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 są są musisz poszuka u mnie po zdjęciu osłony pólki jeden był na wierzchu drugi ukryty w komorze którym był prowadzony poszukaj wybrzuszeń odchodzących od dziur tam będą i kolegi tez wymowałem - mają założoną nissanowską złączkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 poczytaj moje wypociny :wink: tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=#76130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.