mikaella Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Mam problem z rozladujacym sie akumulatorem. Po kilku godzinach stania akumulator odmawia wspolpracy. Zanim kupie nowy, chcialbym sprawdzic, czy w aucie nie ma czegos co go rozladowuje. Inaczej mowiac jakiegos malego zlodzieja, ktory po zamknieciu a auta dalej pobiera prad. Czy wiecie na jakim poziomie powinno byc natezenie pradu po zamknieciu auta? Mowa o P12, 1,8 benzyna. U mnie jest 0,03 A. Jesli trzeba wymienic akumulator to czy ktos moze mi polecic jakis konkretny? Z gory dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jest to normalny prąd w stanie zamkniętym auta , możesz śmiało lecieć do sklepu i kupić akumulator , marka nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 pod warunkiem, ze masz sprawne ładowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.