Gość Maxima 3.0 GLE Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy do Nissana Maximy 3.0 utomat rok 1997 wersja usa pasuje przegub z wersji europejskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zewnętrzny? tak. z wewnętrznymi już nie jest tak kolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxima 3.0 GLE Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 no naszczescie chodzi o zewnetrzny dzwonilem do serwisu nissana ale oni oczywiscie nie sa w stanie tego stwierdzic :/ ale Pan poinformowal mnie ze za jedyne 1800 pln sciagna mi ten przegub z holandii za dwa tygodnie hehe wiec rozumiem ze ten przegub zewnetrzny z wersjii europejskiej bedzie pasowala do usa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 będzie pasował. Szukaj HDK, jedne z lepszych które są dostępne do tego auta. Ja u siebie zmieniałem chyba z półtora roku temu na takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxima 3.0 GLE Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ok dzieki wielkie kolego. w takim razie biore sie za szukanie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.