Gość Damianno92 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam, mam problem bo dziewczyna się bawiła kierownicą i ja zablokowała jak samochód stał nie odpalony i nie wiem co zrobić bo jak wsadzam kluczyki do stacyjki to nie mogę przekręcić kluczyka bo jest stacyjka zablokowana, czy wie ktoś co powinienem zrobić a jutro potrzebuje samochód do pracy wiec prosze o szybka pomoc , jak by co to Nissan Almera n15 1.5 dci 5 drzwiowy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 a kierownica próbowałeś ruszać?? podczas próby przekręcenia kluczyka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianno92 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 właśnie nie, bo teraz czytam na innych forach i to proponują, a jak to nie pomoże to czekam na inne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zrob tak jak kolega Dino napisal i bedzie ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianno92 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dzięki wielkie mam nadzieje ze się uda bo jak czytam na niektórych forach to gadają o wyciąganiu stacyjki itp a to mi się nie widzi robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tak z ciekawości - to Twoje pierwsze auto w życiu? Czy może wcześniej nie wiedziałeś o tym, że masz blokadę kierownicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Chyba w każdym samochodzie jest blokada kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.