Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Manszeta przegubu

mar-pu

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani pomocy,

Mam pękniętą lewą osłonę przeguba przedniego wewnętrznego tzw. manszetę - czy wie ktoś gdzie mogę dostać samą taką cześć?

z góry dzięki za pomoc

W sklepie raczej tego nie znajdziesz.Ja przerabiałem wymiane takiej osłony jakies 4 msc temu.Poszedłem do sklepu i zamówiłem,ale to co przysłali kompletnie nie pasowało.Przysłali drugie i było to samo.Podane wymiary części zamiennej są totalnie inne niż oryginał a według katalogów powinno się zgadzać.W moim przypadku z dwóch osłon zrobiłem jedną i jakoś to zamontowałem.Zdaje to egzamin,ale dumny to z tego nie jestem.Spytaj w serwisie(cena pewnie kosmiczna),albo skocz na szrot z japońcami i może tam dostaniesz fabryczną,nie zniszczoną osłone w dobrym stanie.Te ze sklepu były po 9 zł,ale to straszne badziewie

mar-pu

Uzupełnij swój profil o rocznik,model i wersję silnikową,to łatwiej będzie coś znaleźć, lub poszukaj np.tu.http://www.iparts.pl/

szukalem juz w necie ale nigdzie do benzyniaka nie ma chyba zaryzykuje i kupie do diesla (podobno sa rozne) ktos to sprawdzal?

w serwisie sprawdzalem 200pln za kawalek gumy to przeginka :/

poszukam pod podeslanymi linkami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...