mar-pu Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Kochani pomocy, Mam pękniętą lewą osłonę przeguba przedniego wewnętrznego tzw. manszetę - czy wie ktoś gdzie mogę dostać samą taką cześć? z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumiak Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 W sklepie raczej tego nie znajdziesz.Ja przerabiałem wymiane takiej osłony jakies 4 msc temu.Poszedłem do sklepu i zamówiłem,ale to co przysłali kompletnie nie pasowało.Przysłali drugie i było to samo.Podane wymiary części zamiennej są totalnie inne niż oryginał a według katalogów powinno się zgadzać.W moim przypadku z dwóch osłon zrobiłem jedną i jakoś to zamontowałem.Zdaje to egzamin,ale dumny to z tego nie jestem.Spytaj w serwisie(cena pewnie kosmiczna),albo skocz na szrot z japońcami i może tam dostaniesz fabryczną,nie zniszczoną osłone w dobrym stanie.Te ze sklepu były po 9 zł,ale to straszne badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 mar-pu Uzupełnij swój profil o rocznik,model i wersję silnikową,to łatwiej będzie coś znaleźć, lub poszukaj np.tu.http://www.iparts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 szukałeś w intercarsie ? http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic/uni/ws_tecdoc_2tab.php?wit=SKLEP&call=daj_tdGrupyS¬itle=1&wsk=O POJAZD: NISSAN » X-TRAIL (T30) » 2.2 dCi 4x4 136 KM » GRUPA: Osłony gumowe przegubu » TOWARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-pu Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 szukalem juz w necie ale nigdzie do benzyniaka nie ma chyba zaryzykuje i kupie do diesla (podobno sa rozne) ktos to sprawdzal? w serwisie sprawdzalem 200pln za kawalek gumy to przeginka :/ poszukam pod podeslanymi linkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.