Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

lampy przednie almera n16

iras

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam prosbe ,jesli ktos ma zamontowane w swojej almerze lampy z metalowymi odbysnikami to chcialbym znac numer jaki jest na "metce" lampy u mnie jest 26060BN66A [lewa]

i 26010BN66A [prawa].Bo musze zmienic,bo moje swieca bardzo marnie (almera n16 _12.2005r), a nie chce kupic z plastikowym srodkiem.

Z plastikowym środkiem? Jaka lampa by wytrzymała soczewkę z takim wkładem! To mały tunel i niezła temperatura. Zamiennik olej! Nowy originał-drogi! Używka też swoje przeszła! =A za tą samą kwotę zrobić możesz regenerację odbłysnika lampy. I będzie świecił długo jak nowy!

Znajomy przechodził regeneracje lampy i na długo nie wystarczyło, wziął DEPO i jak narazie jest zadowolony.

Podobno tylko Nissan w akcji serwisowej zmieniał plastik na metal, ale to też nie zawsze ogarniało temat....

Debeściak

Dzis na necie znalazlem namiary na goscia z Poznania RAFAŁ MATUSZCZAK wymienia plastikowe obudowy soczewek na metalowe za 200 pln za 1 lampe i daje 3 lata gwarancji.W ASO w Szczecinie za nowa lampe wolaja 864 pln taka jakie wymieniali w akcji serwisowej nissana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...