Gość diodaled Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam, chciałem prosić abyście sprawdzili w swoich WP12 albo P12 czy na włączonym zapłonie podczas pompowania hamulca drga wam tylny zacisk ? Robiłem regenerację zacisków z tyłu i wszystko niby jest pięknie ładnie poczyszczone, uszczelnione, poskładane, ale jednak zastanawia mnie ten ruch. Przód nawet nie drgnie podczas pompowania hamulca ale tył rusza się tak wzdłuż tulejek ślizgowych o dwa milimetry. Bardzo proszę sprawdźcie to u siebie czy wam choć troszkę drga czy nie i dajcie szybką odpowiedź. Z góry dziękuję EDIT: Zacisk się ułożył i już się nie rusza Pytanie nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No to git! Wpisuj temat nie "5min"po robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diodaled Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Zrobiłem to wczoraj, po 15 km wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.