Piotrastorun Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam,kupiłem orginalny nissanowski hak z instalacja zakonczona orginalna wtyczka .I mam taki problem gdzie znajduje sie wtyczka żeby to wpiac.Dodam ze po długosci przewodu i gumy(przejsciowki)powinno wypasc gdzies w okolicy fotela/kierownicy. Moze ktos wie gdzie to znalezc?. Pozdrawiam Piotrek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja wpinałem się w okolicy lewarka tnąc przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Kolego nie myśl że przykrecisz hak i podepniesz wtyczke. W aucie trzeba wpinać sie w instalacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haczepsu Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ja też kupilem orginalny hak ale przewody były cięte i naj prościej wpiąć sie przy tylnych lampach w przewody , wszystko wpinasz w jedną laqmpe tylko przeciwny migacz musisz wziąć z drugiej lampy no i masa i po robocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 halo halo, u mnie wiązka jest podpięta pod lampę i wiązka ma 2 wtyczki .. rozpinam kostkę od lampy podpinam do wiązki i od wiązki do lampy .. być może też na tej zasadzie będzie w terrano, zobacz gdzie ci wchodzi instalacja w podłogę zaraz nad będzie kostka łącząca wiązkę na tył to może tam ? panowie skoro jest oryginalny to raczej szukał bym odpowiedniego miejsca do wpięcia a nie ciał kable jak sugerujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.