Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

kaseta adapter

Gość B.A.R.T.E.K

Rekomendowane odpowiedzi

otóż mam problem kupiłem kasetę adapter do radia w primerze p11.144 ii gdy wkładam ta kasetę przewraca mi z jednej strony na druga i wypluwa próbowałem powyciągać kółeczka raz było trochę lepiej na jednej stronie pograło przez sekundę i znowu wypluło

macie jakieś porady co do tego??

B.A.R.T.E.K dla czego wbijasz nowy temat, nie chce się trochę po grzebać? O tuż w chodź by w dziale Car Audio temat Wejście AUX. Masz podane w postach rozwiązania. Wyrzuca Ci bo Clarion czyli Blaupunkt ma bardzo czuły auto sewers i trzeba modować! Moim zdaniem bez sensu. Dałeś za adapter z 25~50pln. A wystarczyło dołożyć(~50)albo ~10lub~70 i kupić Transmiter FM. Po czytaj posty. A jak masz jakieś pytania to wal do mnie na wp.

otóż mam problem kupiłem kasetę adapter do radia w primerze p11.144 ii gdy wkładam ta kasetę przewraca mi z jednej strony na druga i wypluwa próbowałem powyciągać kółeczka raz było trochę lepiej na jednej stronie pograło przez sekundę i znowu wypluło

macie jakieś porady co do tego??

A zwykła kaseta działa? Może jest problem z mechanizmem, a nie konkretnie z tym adapterem...

A jak kręcisz palcem jednym kółkiem to drugie się obraca swobodnie? Radio w P11.144 ma dość rozbudowaną logikę i wykrywa, czy kaseta działa prawidłowo. Adapter musi działać jak prawdziwa kaseta, czyli jedno kółko musi napędzać drugie.

W ogóle jak masz radio BP9345 to polecam przerobić jak w tym temacie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/84535-p11144-wejscie-aux-blaupunkt-werke-bp9345/#entry867290

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...