Gość kamilek503 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam mam pytanie bo nie wiem czy sie brać za to mam nissana primere 1.6 w gazie w którym padła skrzynia biegów a posiadam również silnik ze skrzynią do primery 2.0 i nie wiem czy cały silnik wymienić tylko czy instalacja gazu i elektryki podejdzie chyba że sama skrzynia będzie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 1.6 nie pasuje pod żadnym względem do 2.0. Elektryka też inna łącznie z kompem. Chyba ze masz wszystko od a do z. I przeprujesz instalkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy82 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 witam mam pytanie czy do skrzyni 2,0 pasuje inna cześć z innej skrzyni np1,6 lub 1,8 a mianowicie potrzebuje "łapę" w sumie nie wiem jak to się nazywa albo dźwignia włączającą chodzi o rurkę na której są widełki od łożyska i do której idzie linka sprzęgła czy skrzynie do 2,0 tylko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.