Gość kraqsek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam. Planuje zmienić bak na większy. Czy ktoś już próbował włożyć większy zbiornik? Chciałabym włożyć ok 100 litrowy bak i nie wiem czy szukać z innego samochodu czy spawać nowy. Poczyniłem już kroki poprzez przeniesienie wydechu na bok i zrobiło się trochę miejsca A chcę zmienić dlatego że po ostatnich wakacjach brakowało mi tych 20 litrów w baku żeby spokojnie dojechać na miejsce A może znacie dobrego spawacza który podejmie się zespawania baku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 https://picasaweb.google.com/clubterrano/TerranoGasoilTANQUES coś w twoim temacie może i sie przyda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 https://picasaweb.go...noGasoilTANQUES coś w twoim temacie może i sie przyda ) Dzięki za zdjęcia. Ale 24 zdjęcie wymiata Ciekawe czy jest szczelny. Po zdjęciach wnioskuję że nowy bak jest co najmniej 120 litrowy. Gdybym miał tylko takie umiejętności w spawaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 pracowałem pare lat na spawalni i dosyć często spawaliśmy zbiorniki, nie jest to żaden problem i nie kosztuje wcale dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Kanister na tylne drzwi lub zawias jak dla dodatkowego koła odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Kanister na tylne drzwi lub zawias jak dla dodatkowego koła odpada? To też dobre rozwiązanie ale mam teraz miejsce po obu stronach baku i chce to wykorzystać. Jak już wcześniej napisałem przeniosłem wydech na bok. A tak w ogóle to można jeździć z kanistrem w samochodzie lub na zewnątrz? Bo z tego co pamiętam w wielu krajach zabronione jest przewożenie paliwa w kanistrach (pojemnikach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) hugh ty z tego co pamiętam trochę przepisów się naczytałeś . może coś pamiętasz?? Edytowane 22 Października 2012 przez ceniakenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie rozpędź się za bardzo z gabarytem żebyś paliwa za nadto nie podgrzał od wydechu! Co do zbiorników/kanistrów to na pewno nie można lać do pierwszej lepszej butelki tylko do pojemnika który się nie elektryzuje a to gwarantuje odpowiedni atest na firmowejbańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie rozpędź się za bardzo z gabarytem żebyś paliwa za nadto nie podgrzał od wydechu! Co do zbiorników/kanistrów to na pewno nie można lać do pierwszej lepszej butelki tylko do pojemnika który się nie elektryzuje a to gwarantuje odpowiedni atest na firmowejbańce Spoko spoko, wydech mam przed tylną osią a nie za Nic się nie podgrzeje. Powoli już się coś wykluwa. Znajomy polecił mi gościa który dobrze włada tigiem Jutro bede wiedział czy coś pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 pracowałem pare lat na spawalni i dosyć często spawaliśmy zbiorniki, nie jest to żaden problem i nie kosztuje wcale dużo. Hej, orientujesz się jaki to może być dzisiaj koszt? Chodzi mi o zastąpienie oryginalnego jak największym w to miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi