Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

P10 Halogeny-pomocy

marcinek118

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chce sobie kupic i podlaczyc halogeny do P10. Sa dziury w zderzaku i zolte kabelki, tylko jak patrze miernikiem to w tych kabelkach nie ma pradu ;// bezpieczniki sa ok. Ten zolty kabelek od halogenow idzie pod maske i jest podlaczony do takiego jakby 4-pinowego przekaznika, w ktorym jest wpiety jeszcze bezpiecznik 15A. W tym przekazniku jest tylko prad przy czerwonym kabelku, normalne bo on idzie do aku. A w reszcie pradu nie ma. Zielony idzie do przednich swiatel, to pewnie postojowki, zolte halogeny, czerwony aku, a czarny wchodzi do kabiny. Poradzi ktos cos ??

post-55246-0-80598800-1350902342_thumb.jpg

post-55246-0-98336500-1350902354_thumb.jpg

Witam,

Tak jak piszesz do przekaźnika idzie prąd prosto z aku ale przekaźnik dalej go nie wyśle dopóki nie wyślesz sygnału do przekaźnika z przełącznika halogenów. Przełącznik halogenów może jest walnięty sprawdź czy działa.

Tu coś było kombinowane - ktoś dokładał halogeny, bo oryginał to to nie jest. Najprawdopodobniej załączają się one niezależnie od świateł postojowych/mijania/drogowych.

marcinek118 jak coś ja mam do sprzedania komplet halogenów do P10. Odbłyśniki były regenerowane więc są w stanie bdb. Jakbyś był we Wrocu to daj znać mogę zerknąć na to co tam masz.

a jak sprawdzic przelacznik czy jest dobry ?? Patrzylem przy wl swiatlach i lipa ;/// Janusz 2 tyg temu bylem we wro, teraz sie nie wybieram :P ile chcesz za te halogeny ? ;> chyba ze ten przekaznik walniety.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...