andrzej6411 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Wczoraj byłem w salonie Toyoty. Wykonałem jazdę próbną gt 86.Na gorąco takie moje wnioski: (-) -środek badziewiasty, przypomina mi wykonanie made in chine -ja dla mnie sam. gorzej wygląda w rzeczywistości niż na prospektach -obrzydliwe tylne guy lampy -słaba dynamika vs 370z max zdziwienie mnie opanowało jak w okolicach przepływki,skrzynia biegów już się poci tragedia jak dla mnie -w/g mnie cena tego auta mocno przesadzona ok 130 tys. powinno to być raczej ok 100 tys. (+) auto ma dobry balans doskonale wyważone, czuć to, jak by nie patrzeć -300kg mniej - dużo lepiej czułem to auto jeżeli chodzi o gabaryty, (być może to wynik wynikający z mojego uszkodzenia wzroku),lepsza widoczność pewnie jak dla mnie lepsze do jazdy codziennej DD. Ogólnie jednak ma (-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Też jeździłem i... Plusy:+Mega się prowadzi +Świetne w zakrętach +Bardzo przewidywalne(wsiadłem i czułem jakbym nim zrobił z 50k) +Rewelacyjne fotele, trzymają b. dobrze +Jak dla mnie wnętrze bardzo ok, podoba mi się materiały też całkiem przyzwoite Minusy: -----------------------------------Nie idzie kompletnie zero, w każdym zakresie obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi