Gość marian12 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam mam kolejny problerm ,mianowicie szarpanie i dymienie zostało naprawione ale pojawił się problem przy odpalaniu,auto odpala za każdfym razem po 6-7 sekundach jak się odepnie jeden z czujnikow auto pali od strzala za 1 razem pozniej troche dluzej ale lepiej niz z wpietym ale za to nie ma mocy....pomocy bo już ręce oiopadają... przepraszam za błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 jaki czujnik odpinasz ekspertem od diesla nie jestem ale sprawdź podstawowe rzeczy jak filtr powietrza i być może winne są świece lub ich grzanie ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marian12 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 świece dobre,filtr nowy boscha,nie wiem jaki to czujnik bo też ekspertem nie jestem ale mogę się dowiedzieć na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a coś sie na żółto rozświetliło na zegarach ,,,??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 podepnij pod kompa i posprawdzaj ciśnienia na listwie i wtrysków może juz leją uzupełnij dane auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.