siutek Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam, od jakiegoś czasu na kilkanaście sekund przed tym jak skończy mi się gaz, czuję "dziurę" w mocy. przez co jeszcze zanim pojawi się sygnał dzwiekowy o koncu gazu wiem, że zaraz to nastąpi Tego problemu nie było gdy instalacja była nowa (zrobiłem na niej już jakieś 50 tyś km). Nie czułem (poza sygnałem dzwiekowym) żadnej różnicy w momencie przełączania z LPG na PB. Jednak dziura pojawia sie tylko gdy gaz się kończy, nie ma jej gdy przełączam się z gazu na PB przyciskiem. Co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 przy paćkane filtry mogą powodować większy spadek ciśnienia gorszy gaz inna temperatura otoczenia lub reduktora ,,, lub ktoś ci obniżył minimalne ciśnienie w ustawieniach mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.