Gość kiedysz Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 witam mam taki problem że odpalam samochód na auto po naciśnięciu gazu powyżej 2 tys obrotów to samochód gaśnie po przełączeniu gazu ręczne przy odpalonym samochodzie na benzynie tez gaśnie ale jak odpalam bezpośrednio na gazie to wszystko dział nie wiem o co chodzi instalacja jest 2 generacji lovato nissan primera p10 2.0 slx proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek81 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A to się dzieje na zimnym silniku i zagrzanym ?? czy tylko na zimnym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 może fiksuje sworzeń elektrozaworu ew cewka na reduktorze ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 wygląda na zalanie silnika, sprawdź odcięcie PB i może przełącznik szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiedysz Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 to sie dzieje na zimnym silniku i na cieplym ja mam wstawionego blosa czy to ma z tym cos wspolnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeśli autor posta jest tym kim myślę, to jest to nowy właściciel mojej nyski- dodam do objawów, że swego czasu zdiagnozowano przepuszczający zawór na butli, który teraz już nawet nie "cyka" przy przełączaniu. Taka byłą moim zdaniem usterka, choć nie wykluczam, że chłopaki znajdziecie coś innego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 oprócz zaworu -wielo zaworu jest zawór na reduktorze który powinien odcinać ,,a jeszcze elektrozawor z filtrem ,, sprawdzić wsio i można coś pomyśleć ,, tak czy inaczej na 2uch dawkach zawsze zgaśnie lub sie spulta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.