Gość sebo4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich TERRANOWCÓW prosze o oddanie glosu na terrano w konkursie na auto pazdziernika z góry dziękuje i pozdrawiam Sebo4 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85351-nissan-miesiaca-pazdziernik/page__st__20?do=findComment&comment=881616 Edytowane 26 Października 2012 przez sebo4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam wszystkich TERRANOWCÓW prosze o oddanie glosu na terrano w konkursie na auto pazdziernika z góry dziękuje i pozdrawiam Sebo4 http://forum.nissank..._20#entry881616 Witam sąsiedzie A gdzie błoto? Za czysty jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 był umyty na zaduszki fotka zrobiona rok temu 1 listopada w Puszczy Niepołomickiej nad czarnym stawem ale normalnie to sie brudzi w błotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A gdzie się brudzisz w błotku? Bo ja często lubię sobie skrócić drogę na Wole przez puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wola zabierzowska nad wisłą drogę przy drwince od niepolomic też znam hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemcyk Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jako że jesteś małopolaninem to masz mojego głosa od przyszłego tyranowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 fajnie dzięki może jakis miejscowy fan klub terrano sie nakręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 fajnie dzięki może jakis miejscowy fan klub terrano sie nakręci? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) http://www.facebook.com/sebastian.paj ok. albo GG.12355914 Edytowane 26 Października 2012 przez sebo4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraqsek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dobrze że napisałeś nr. gg Ja omijam portale typu fjesbuk i nk. Jeszcze się do tego nie przekonałem Nr. gg zapisany. Jak będzie trochę czasu to trzeba się umówić np. narty + teren Zauważyłem że jeździsz na nartach (fejsbuk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeżdże ale niestety ten sezon odpada złamana kość udowa w bieszczadach w sierpniu krece sie na kulach cholera ale autem śmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemcyk Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak już kupie kiedyś tego Tyrana to się umówimy na jakies małe upalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebo4 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 spoko daj znac jak kupiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi