Gość Tadii Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem micry k12, natomiast od pewnego czasu jestem również „posiadaczem” pewnej świecącej kontrolki o nazwie CHECK ENGINE. Czy kabel ELM zadziała w tym modelu samochodu (micra k12) wraz z programem scantool czy lepiej na kablu VAG z programem DDT2000? Czujnik kontrolki wałka rozrządu – tj. co jakiś czas samochód potrafi zgasnąć np. na skrzyżowaniu, potem chwile trzeba odczekać i zapali, problem pojawia się systematycznie, proszę odpowiedź czy jest możliwe usunięcie tego interfejsem ELM - scantool czy VAG – ddt2000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 takiego błędu nie wykasujesz bo będzie wracał, musisz usunąć usterkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem micry k12, natomiast od pewnego czasu jestem również „posiadaczem” pewnej świecącej kontrolki o nazwie CHECK ENGINE. Czy kabel ELM zadziała w tym modelu samochodu (micra k12) wraz z programem scantool czy lepiej na kablu VAG z programem DDT2000? Czujnik kontrolki wałka rozrządu – tj. co jakiś czas samochód potrafi zgasnąć np. na skrzyżowaniu, potem chwile trzeba odczekać i zapali, problem pojawia się systematycznie, proszę odpowiedź czy jest możliwe usunięcie tego interfejsem ELM - scantool czy VAG – ddt2000? masz padnięty czujnik położenia wałka rozrządu lub rozciągnięty łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.