Picek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam, Koledzy mam taką stronę , nie wiem czy ktoś to kiedyś zamieszczał ale mi bardzo pomogła i wiele rzeczy mogłem zrobić sam lub wiedziałem jakiej części szukać http://nissan4u.com/parts/x_trail/el_t31/2007_11/type_18/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No ciekawa - niewiedziałem o niej, dzieki za linka, poprzegkądam w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wyszukiwarka forum mówi, że strona jest znana. Tym niemniej dzięki za chęć podzielenia się odkryciem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.