Gość McMixer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam. Mam możliwość kupienia ładnego nissana 350z z 2003 r. z realnym przebiegiem 80 tys km. Z tego co wiem to początek produkcji. Czy są jakieś choroby wieku dziecięcego w tym aucie? Szukałem po liftingu ale trafił się ten... nie wiem czy się w to pakować. Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 tak byly ale juz nie pamietam dokladnie czego dotyczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość McMixer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Auto to Szwajcar serwisowane do końca może udało się je wyeliminować w tyle lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jedyna choroba wieku dziecięcego to problemy z synchronizatorami skrzyni biegów. Problem wyeliminowany dopiero w poliftowych wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jedyna choroba wieku dziecięcego to problemy z synchronizatorami skrzyni biegów. Problem wyeliminowany dopiero w poliftowych wersjach. Ja mam 2003 i mam przebieg 94000 km. Miałem chwile problem z 6 biegiem. Wymieniłem olej i problem ustał. Z resztą skrzynia z polftowego kosztuje ok 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mój Z to rok 2004 - 135 tyś przebiegu i bez problemów , jedyne co ostatnio sie uwidoczniło to klikanie napędów przy ruszaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mój Z to rok 2004 - 135 tyś przebiegu i bez problemów , jedyne co ostatnio sie uwidoczniło to klikanie napędów przy ruszaniu To banalna sprawa wystarczy przy mocowaniu półosi dać smaru. Problem był już opisywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tak wiem , jestem właśnie w trakcie przygotowywania auta na następny sezon i zostanie to usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 W EU na pewno wada przednich drążków. To potwierdził też serwis Nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.