Gość slaweq22 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 witam, gdzie i za ile moge kupić owe osłony tarcz tył, chodzi mi o komplet L+R. Numery 5 i 6 na zdjęciu, (katalog podaje numerki 441512J000 & 441612J000) zależy mi na szybkiej odpowiedzi mój żuk jest z września 2000. Ogarniam samochód powoli, ale dalej nie wiem dla czego pompa ABS jest wyłączona jak pod kompem niby ok. Winą może być to, że żuk stał pół roku płyn i klocki wymienione, tarcze leżą w bagażniku nówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Numerki podałeś, lecz każda inna firma, czyli powiedzmy zamienniki, nie posługują się tym numerami, lecz mają swoje. Musisz szkać, lub kupic używki. Ostatnio widziałem, że takie "blaszki"!!!!!!, a dla nas - to nie "blaszki" , to na szrotach wyrzucają do kontenera na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://allegro.pl/nissan-almera-n16-oslona-oslony-tarczy-hamulcowej-i2749034470.html , tu są w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 w serwisie miałem sie pytać o te blachy, ale jak za przewód hamulcowy powiedzieli 400zł po podziękowałem z rozmowy...dzięki wielkie widocznie słabo szukałem , a w okolicy lipa bo mają w takim samym stanie jak moje ludzie jest browar dla was ogarnołem ABS, w końcu działa... powodem było brak masy, a każdy mechanior co sie za niego brał mówił, że zaciski do wymiany. Koszt operacji 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.