jfkjfk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam Poszukuję przedniego wahacza do P11. Jakiej firmy polecacie w rozsądnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Tutaj masz np. różne wahacze. Więc możesz zorientowac się w marce i cenie. http://www.autosklep...tył/Wahacz.html Mało jest danych o Twoim samochodzie. Uzupełnij profil !!!. Edytowane 30 Października 2012 przez mirekg9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfkjfk Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ale jakiej firmy polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Możesz poczytać tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/8349-p10-p11-gorne-wahacze-jakiej-firmy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 szukasz wahacza przedniego ale ,którego dolnego ? górnego? zanim zapytasz to poszukaj na forum bo o wahaczach w p11 jest dużo tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja jeżdże 2 lata na wahaczach Lemforder. Kupiłem wcześniej Kayaba ale po 3 miesiącach prawy górny się "rozpadł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Wahacze Kayaba? Pierwsze słyszę. Firma Kayaba nie produkuję wahaczy. Ja polecam japońskie 555. Na tym wahaczu nie warto oszczędzać. Tutaj masz aukcję japońskich "piątek" http://allegro.pl/li...&category=18967 Edytowane 3 Listopada 2012 przez Tyomaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Trzymajcie mnie bo wybuchnę Proszę moda o natychmiastowe zamknięcie tematu przerabianego milion razy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wahacze Kayaba? Pierwsze słyszę. Firma Kayaba nie produkuję wahaczy. Ja polecam japońskie 555. Na tym wahaczu nie warto oszczędzać. Tutaj masz aukcję japońskich "piątek" http://allegro.pl/li...&category=18967 :-) http://www.kyb.co.jp/english/category/products :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No ale sam widzisz, że chyba nie powinni produkować wahaczy skoro po 3 miesiącach szlag je trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniobermuda Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jeżeli górne to 555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Szrotownia i z angola wygrzebać w dobrym stanie Po naszych bezdrożach i tak wszystko poleci, szkoda kasy na nowe i wymieniać samemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobytempelton Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pogadajcie z warsztatami które ściągają części na własną rękę z hurtowni, lub jeżeli prowadzicie byle jaką działalność lub macie vat bierzcie sami, ja z FOTY za górny przedni lemforder na tulejkach dałem 136.40zł, miałem styczność z łożyskowanymi i one może są wygodniejsze, ale pierwszy luz na łożysku w polskich drogach jest ich ostatnim, są dobre, ale gdy pojawi się byle luz rozlatują się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreenMan Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ja polecam lemfordera, fakt ze troche wiecej kosztuje, ale placisz raz i sie nie bawisz - oczywiście na jakiś czas, bo nie ma co sie ludzic, ze wahacze na naszych drogach to dozywotnio będą jeździć. sprawdź sobie do primerki - wahacz. o wahaczach kyb nie słyszałem, i powiem, że jestem w niezłym szoku, że oni mają coś takiego w ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 proponuję zamknąć ten temat bo to temat stary jak era P11 , nawet sam autor już się nie udziela i pewnie już go to nie interesuje, na ten temat to już prawie nie ma co pisać, wystarczy poszukać i tylko czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi