Gość ScarY Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam Wszystkich... Mam takowy problem. Kupiłem Nissana Maximę (1993r.) ale mam podejrzenia co do autentyczności BRIEF'u. Jeżeli ktoś z WAS posiada brief dla tego rocznika, to bardzo proszę o przesłanie scana tego papieru na którym są podane wagi i wymiary DMC itp.. Chodzi mi o to, co i w której rubryce się znajduje.. Z góry BIG THX.. incorruptione@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 mysle ze kolega jacaV6 moglby ci pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Niewiem czy moge Ci pomódz, moje auto zostało zakupione przez poprzedniego właściciela od Skarbu Państwa po przepadku i w tym temacie mam wszystkie dokumenty, troche tego dużo, wiec nawet niewiem jak dokładnie wygląda ten BRIEF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ScarY Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Brief to niemiecka "Książka pojazdu". Chodzi mi wyłącznie o dane techniczne auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 a no to trzeba bylo tak odrazy. zaraz cos wykope to wsadze na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 zrówb skana i pósc mi na poczte to ci powiem czy wszystko jest git. stroisz@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ScarY Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 zrówb skana i pósc mi na poczte to ci powiem czy wszystko jest git.stroisz@wp.pl Chętnie bym to zrobił ale papiery wstrzymało mi Starostwo Powiatowe Wydział Komunikacji :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ScarY Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Spodziewałem się, że ktoś ma BRIEF, a tu lipa... Piwo prześlę priorytetem "uczciwemu znalazcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.