Gość husky1987 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 witam mam terrano z dwoma akumulatorami. ich żywotnosc juz sie konczy i jestem zmuszony do kupna nowych. wie moze ktos jakie mają byc bo na moich nie ma żadnych parametrów technicznych. z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mój program serwisowy pokazuje że ma być 2x65Ah, a ja osobiście mam założone 2x72Ah mają troszke ciaśniej ale żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość husky1987 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wielkie dzieki jak mozesz to napisz jeszcze ile A ma miec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 prąd rozruchowy im większy tym lepszy moje mają 660amper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.