Gość lucks Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam W tylnych drzwiach padł mi centralny zamek, po odgłosie sądzę ze to opisywany na forum pęknięty plastikowy zębaty łuk. problem w tym ze drzwi się nie otwierają a miałem włączoną blokadę od wewnątrz. W jaki sposób otworzyć/odblokować drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A czy próbowałeś od wewnątrz zdemontować osłonę drzwi(wyjmując przed tym uszczelkę ). Nie wiem idzie jest ta dodatkowa blokada w p12, ale u mnie po wyjęciu uszczelki pewnie dało by się ją prze rzucić czymś płaskim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucks Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Próbowałem, nie chce wyjść, ewentualnie może udało by się ściągnąć tapicerkę ale to raczej nic nie da bo nie odkręcę zamka, dojście do śrub jest przy otwartych drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ale możesz pomóc ręką odblokować się blokadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucks Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 po zdjęciu tapicerki? zamek jest zabudowany i przykręcony do drzwi, nie rozbiorę go bez wykręcenia a bez rozebrania nie przełączę blokady. No chyba ze jednak się da? --------------------- Jednak po zdjęciu boku oparcia i uszczelki można się dostać. Najlepiej czymś wygiętym ale nie metalowym żeby nie porysować lakieru. Dodam że samo sklejenie nie dawało rezultatu - siła jest na tyle duża że trzymało tylko chwilę. Wypaliłem dwie dziurki i przeciągnąłem spinacz biurowy, teraz wygląda na to ze wszytko działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 brawo zuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.