Gość Maxima 3.0 GLE Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam czy do Maximy wersja USA pasuje maglownica i pompa wspomagania z wersji europejskiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradLU Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Wymieniałem maglownicę jakiś rok temu i wiem, że mechanik miał trudności z dopasowaniem europejskiej i wkońcu załatwiłem USA. Jeśli poszukiwałbyś maglownicy do USA to pisz na priv bo mam gościa, który rozbiera na części swoją 95. USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel335 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wymieniał ktoś może pompę wspomagania w maximie a32 qx? Czy pasuje amerykańska? Czy też jest problem z montażem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.