woj1234 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 nie przewód tylko maglownica koszt w zależnosci od mechanika i cześci Polski od 500 do 1200 PLN dlaczego maglownica ,jak ewidentnie cieknie z przewodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Oj to wymień po raz kolejny przewód lub go reklamuj a z maglownica pocczekaj bo może faktycznie tylko przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj1234 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Oj to wymień po raz kolejny przewód lub go reklamuj a z maglownica pocczekaj bo może faktycznie tylko przewód przewód wymieniony i narazie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 To dobrze , że tak ci się udało ja mimo regeneracji maglownicy 1,5roku temu teraz znów idzie do regeneracji do wymiany jakies jabłko drążka bo luzy są i rżnie oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj1234 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 To dobrze , że tak ci się udało ja mimo regeneracji maglownicy 1,5roku temu teraz znów idzie do regeneracji do wymiany jakies jabłko drążka bo luzy są i rżnie oponę OK mam jeszcze jedno pytanie ,czy na ten przewód zakładać jakieś gumy osłaniające od ciepła chociasz tam za kolektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 hmmm, a może problem polega na złym zrobieniu węża, wąż ori, ma dławicę w środku i nie tylko, i jeżeli był dorabiany na zasadzie długość i końcówki to może się okazać, że będziesz go dorabiał regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 OK mam jeszcze jedno pytanie ,czy na ten przewód zakładać jakieś gumy osłaniające od ciepła chociasz tam za kolektorem. Uuu się mnie wydaje, ze kolega będzie prowadził bardziej dogłębną dziagnozę problemu. Bo jeśli to zwykły przewód gumowy to w kontakcie z ciepłem i chemią przemysłową może mieć problemy z utrzymaniem parametrów włąsciwości przewodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj1234 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 hmmm, a może problem polega na złym zrobieniu węża, wąż ori, ma dławicę w środku i nie tylko, i jeżeli był dorabiany na zasadzie długość i końcówki to może się okazać, że będziesz go dorabiał regularnie dzięki ,dławica została w nowym przewodzie , a o co chodzi z tym i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi